2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedili perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu kısım bazı modellerde düzgülü kapı koluna benzeşim. 

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik pas, yaman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine göre kilitli ekip, ve istenen renk uygulanmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu da siteyi kullanırken henüz elleme bir deneyim evetşamanızı sağlamlar. Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş olabilir ve gayrı genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse tüm genel ağ siteleri gibi, biz de sitelerimizde işçiliklevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

İçeriden hariçarı harbi itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cenahının zahir olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın en kazalı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da hınçlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son derece birinci sınıf olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen yangın kapısı bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page